MONTAJ AER CONDITIONAT | RAPID, PRET EXCELENT

Montaj AC Bucuresti

Ce modele de aer conditionat putem instala?

Aer Instal ofera servicii de montaj si punere in functiune pentru majoritatea aparatelor de aer conditionat de tip casnic.

Pentru a face o programare de montaj la data si ora convenabila dumneavoastra va rugam sa ne contactati prin WhatsApp, telefon sau prin formularul din site.

Montaj Aer Conditionat

Montaj aparate aer conditionat: Pret

Pretul serviciilor de montaj aer conditionat (demontaj, alte servicii AC) pentru aparatele de aer conditionat incep de la 99 - 300 de lei pentru aparatele de aer conditionat casnice. Vă vom oferi cel mai bun pret posibil dupa ce ne transmiteti detaliile legate de locul in care doriti sa montam aerul conditionat, modelul / capacitatea in BTU si alte informatii relevante ce pot influenta pretul montajului. Puteti să ne trimiteti o fotografie prin whatsapp sau prin formularul de contact.

Montaj Aer ConditionatPrin completarea și trimiterea acestui formular vă dați acordul de a vă folosi datele personale și tehnologiile cookie conform procedurilor, termenilor si conditiilor.

Consultanta alegere - instalare aer conditionat

Serviciile de instalare aer conditionat se fac cu aparatele AC și kiturile de instalare achiziționate de dumneavoastră. Dacă doriți să vă ajutăm cu recomandări legate de tipul, modelul, capacitatea (BTU) a aparatului de aer conditionat optime pentru necesitățile pe care le aveti, vă invităm să ne contactați.
Odată ce vă decideți la modelul de aparat de aer conditionat potrivit, vă putem face și o programare la instalare aer conditionat astfel încât să evitați timpii lungi de așteptare ce pot să apară în sezonul aglomerat.
Consultanța pentru alegerea modelulului de condiționat este gratuită.